sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Earth Hour 25.3.2017 klo 20.30-21.30


Kohta on se on täällä! Maailman suurin ilmastotapahtuma nimittäin! WWF kutsuukin Suomessa kaikki mukaan viettämään maailman suurinta kynttiläillallista.


Tapahtuman ideana on näyttää valomerkki ilmaston puolesta, sammuttamalla kaikki turhat valot tunnin ajaksi. Tapahtuma ei kuitenkaan ole mikään sähkön- tai energiansäästötempaus, vaan valojen sammuttaminen on enemmänkin symbolinen ele, jolla jokainen itse voi ilmaista oman huolensa päättäjille ilmaston- ja ympäristöntilasta.






WWF:n Earth  Hour on siis ensi lauantaina 25.3 klo 20.30-21.30. Kaikki voivat siihen osallistua ja osallistuminen on helppoa (Voit ilmoittaa halutessasi osallistumisesi WWF:lle tästä linkistä).

Voit ihan itse valita tavan, jolla osallistut eli ei ole pakko yksin istua kotona pimeässä vaan voit vaikka istuskella kavereiden tai perheen kanssa kynttilänvalossa syöden samalla ilmastoystävällistä ruokaa. Jos terminä ilmastoystävällinen ruoka on vieras, niin täältä löydät siihen hyvän perehdytyksen.

Tästä linkistä löydät ideoita Earth Hourin viettoon. Linkistä löydät ohjeita mm. ekologisien kynttilöiden tekemiseen ja monenlaisia herkullisen näköisiä ruokaohjeita.
Myös yritykset, järjestöt ja jne. järjestävät Earth Hour tapahtumia, joihin voi osallistua, jos ei kotona oleilu yksin tai yhdessä kiinnosta. Voit siis katsoa lähialueellasi järjestettäviä Earth Hour tapahtumia täältä.

Tässä vielä linkki WWF:n Earth Hour oppaaseen, josta myös löydät ohjeet lahjoituksien tekemiseen, jos se sinusta tuntuu sopivalta tavalta osallistua tapahtumaan.



Miten Sinä ajattelit osallistua maailman suurimpaan ilmastotapahtumaan?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti