tiistai 6. kesäkuuta 2017

Palsta puuhailua

Tiesitkö, että nyt on alkanut ehdottomasti paras aika vuodesta?
Nimittäin kasvukausi.
Silloin kaikki alkaa kasvamaan ja saa kaupungilta vuokratun viljelypalstan käyttöönsä. Tästä eteenpäin kutsukaamme minun kaupungilta vuokrattua viljelypalstaa tuttavallisemmin Läntiksi.


Sain valmiiksi kynnetyn (tosin oli kyllä huonommin kynnetty kuin viime vuonna) Läntin käyttööni reilu viikko sitten ja on ollut kyllä kiva päästä sinne puuhailemaan. Hommahan alkoi aidan pystytyksen merkeissä ja jatkui loputtoman juurienkeräysoperaation parissa. Jossain vaiheessa Läntille alkoi ilmaantua erilaisia penkkejäkin. Ei istumista varten olevia penkkejä, vaan kasveja varten olevia penkkejä.
Peruna ja lanttu ovat jo saaneet omat penkkinsä käyttöön. Porkkanankin penkki on jo puolessa välissä. Ja loput vähintäänkin loistavasti suunnitteilla.
Toki vielä on Läntillä jäljellä tyhjää tilaa, mutta eiköhän nekin täyty ajan kanssa. Jos ei muulla, niin ainakin rikkaruohoilla :D









Tänä vuonna Läntti on hieman eri kohdassa kuin viime vuonna, mutta samalla pellolla kuin aiemmin. Syy Läntin paikan vaihtoon oli yksinkertaisesti ilkivalta. Toivottavasti paikan vaihtaminen pellon reunalta keskelle kitkisi ainakin osan, mielellään kaikki, ilkivallasta pois.


Kuluuko Teidänkin kesä enemmän tai vähemmän kädet mullassa?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti