sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

RePack - Uudelleenkäytettävä pakkaus

Oletko sinäkin joskus tilannut verkkokaupasta jotakin ja jäänyt kummastelemaan postista saapunutta pakettia?
Kun pahvilaatikko onkin ollut aivan liian iso suhteessa tilaamaasi tuotteeseesi ja/tai kuinka tilaamasi tuote on laitettu noin miljoonaan muovipussiin ja tietenkin jokainen osa/tuote muovitettu erikseen. Sen lisäksi, että pahvilaatikko on liian iso ja tuotteet oikein antaumuksella muovitettu, on laatikkoon jääneelle tyhjälle tilallekin ollut pakko tehdä jotakin, nimittäin tunkea täyteen kuplamuovia, jopa ilman selvää syytä.
Oletko sinäkin jäänyt pohtimaan tuota valtavaa turhan roskan määrää, joka salakavalasti saapuu kotiisi postin kautta? Nyt tähän on ratkaisu: RePack!

Kuva Finlaysonin verkkokaupan sivuilta lainattu


Hetki sitten törmäsin tähän aivan fantastiseen suomalaiseen innovaatioon, kun tilasin hupparin Nudgesta. He kun postittavat automaattisesti kaikki tilaukset RePack pakkauksissa (alempana lista RePackia käyttävistä verkkokaupoista).

RePack on uudelleen käytettävä postituspakkaus, joka toimii kaikille tutulla panttipullo periaatteella. Kun palautat pakkauksen veloituksetta postin kautta, saat sähköpostiisi alennuskoodin mihin tahansa RePackia käyttävään verkkokauppaan, jonka voit hyödyntää seuraavalla ostoskerralla. Kätevää, eikö?

Osa verkkokaupoista lähettää tilaamasi tuotteet automaattisesti RePack pakkauksessa, osassa verkkokaupoista pitää erikseen valita RePack postituspakkaukseksi ja samalla maksaa pieni pantti.

Tässä lista verkkokaupoista, jotka lähettävät tilauksesi automaattisesti RePack pakkauksessa:
-Nudge
-Zazu Amsterdam
-Pure Waste (yli 20€ ostoihin)
-Arela

Tässä lista verkkokaupoista, joissa pitää erikseen valita RePack pakkaus postituspakkaukseksi:
-Globe Hope
-Varusteleka
-Finlayson
-Scandinavian outdoor
-Apteekkishop
-Täiturva
-Yunit
-Shave club Finland
-Ozbaby
-Matkavaruste
-Makia
-Erämaailma
-Ecosto

Lopuksi lista kaupoista, jotka käyttävät RePackia, mutta en pikaisella selauksella löytänyt, että lähettävätkö automaattisesti RePackissa vai ei:
-Mudjeans
-Lokaal20
-Frenn
-Filippa K
-Denttabs
-Byoni
-Afriek

(En ota vastuuta, jos listassa on virheitä tai se ei ole ajan tasalla)


Olen itse tästä RePackista aivan valtavan innoissani ja en tajua miten en ole tähän vielä aiemmin törmännyt (No, ehkä siksi, että ostan hyvin harvoin mitään, mutta kuitenkin) Tästä eteenpäin aion ehdottomasti suosia verkkokauppoja, jotka käyttävät RePackia. Toivottavasti jatkossa yhä useammat verkkokaupat alkavat käyttämään tätä ekologista pakkausta.



                            
                            Pakko vielä loppuun lisätä video RePackista Youtubesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti